Medisch Centrum Tilburg heeft als onderdeel van Polikliniek de Blaak het Spataderkeurmerk van despataderkeurmerk tilburg Hart&Vaatgroep in ontvangst genomen. Om het Spataderkeurmerk te krijgen, moeten ziekenhuizen en zelfstandige klinieken voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten.

Drs. Boonen is als medisch directeur blij met deze erkenning van de Hart&Vaatgroep. “Voor patiënten is het goed dat er een keurmerk bestaat dat duidelijk maakt waar de beste spataderzorg wordt geleverd in Nederland.  Bij de criteria voor dit keurmerk wordt ook de waardering van de patiënt voor de instelling meegenomen. Het is dus echt een keurmerk dat kijkt naar de protocollen én naar de praktijk.”

Het kwaliteitsbeleid van Medisch Centrum Tilburg heeft eerder al geresulteerd in een ISO certificering en het ZKN Keurmerk.

 

Meer informatie over het spataderkeurmerk bij: Hart&Vaatgroep