dermatoloog Tilburg doet mee aan Huidkankerdag 2016Huidkanker is een van de meest voorkomende huidziekten in Nederland en tevens de meest voorkomende vorm van kanker. Veel Nederlanders hebben een verhoogde kans op het ontwikkelen van een vorm van huidkanker. Risicogroepen zijn onder andere mensen met een licht huidtype, mensen die voor hun hobby of werk veel in de zon komen of mensen die medicatie gebruiken die het immuunsysteem remmen.

Huidkanker komt steeds vaker voor en bij een vroege herkenning is de kans op genezing groter. Dit zijn de belangrijkste redenen voor de organisatie van de jaarlijkse Huidkankerdag. Ook Medisch Centrum Tilburg doet dit jaar mee.

Als u de Huidkankerdag bezoekt, krijgt u informatie over huidkanker. Wat zijn de risico’s? Voor wie is goede bescherming vooral belangrijk? Hoe kan ik mijn huid goed beschermen tegen de zon? Bovendien kunt u uw huid laten controleren door een dermatoloog. Let op: deze huidcheck is geen officieel medisch consult.

Onze deelnemers aan de Huidkankerdag 2016:

Medisch Centrum Tilburg, dermatoloog J. Dros

Datum Huidkankerdag Tilburg: 21 mei 2016 van 10 uur tot 13 uur

Inschrijving voor de Huidkankerdag 2016 is niet meer mogelijk. Als u zich zorgen maakt over een plekje op de huid dan kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken bij de dermatoloog tijdens het reguliere spreekuur. Dit consult kunt u telefonisch aanvragen op telefoonnummer: 085-4881750.