Bij Medisch Centrum Tilburg kunt u ook terecht voor een ooglidcorrectie. Er zijn twee soorten ingrepen mogelijk: De bovenooglidcorrectie verhelpt hangende oogleden die het zicht kunnen belemmeren of u een vermoeid en verouderd uiterlijk geven. De andere mogelijkheid is de onderooglidcorrectie waarbij we de wallen onder de ogen verwijderen.

Consult

Tijdens het consult in Tilburg zal de arts die u ook gaat behandelen u onderzoeken en uw wensen bespreken. U kunt al uw vragen over de ooglidcorrectie aan de arts stellen.

Bovenooglidcorrectie

De bovenooglidcorrectie is een relatief kleine chirurgische ingreep. Tijdens de ingreep wordt een kleine strook van de huid verwijderd. De snede valt precies in de plooi waardoor het litteken dat achter blijft niet zichtbaar is. De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving waardoor u direct na de ingreep weer naar huis kunt. De eerste dagen na de operatie moet u rustig aan doen en na een kleine week kunt u uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten.

Onderooglidcorrectie

Door het verslappen van de huid ontstaat een overschot dat kan zorgen voor wallen onder de ogen die een vermoeide of verouderde uitstraling geven. De onderooglidcorrectie bij Medisch Centrum Tilburg wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving waardoor  u direct na de ingreep weer naar huis kunt.De eerste dagen na de operatie moet u rustig aan doen en na een kleine week kunt u uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten.

Combinatie

Het is mogelijk om de bovenooglidcorrectie en de onderooglidcorrectie in één operatie uit te voeren. De combinatie ingreep is echter niet mogelijk in Tilburg maar wel in onze kliniek in Rotterdam.

Prijzen

Gedurende het intakegesprek stellen de artsen een behandelplan op maat op. Aan de hand hiervan ontvangt u ook een kostenindicatie. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de verschillende prijzen van onze ooglidcorrectie behandelingen.

Soorten ooglidcorrectie

Tarieven

Consult ooglidcorrectie

€ 50

Bovenooglidcorrectie beide ogen, inclusief nacontrole

€ 649

Onderooglidcorrectie/wallen

€ 1.399

Ooglidcorrectie combinatie boven + onder (niet op locatie Tilburg)

€ 1.950

Bovengenoemde prijzen gelden voor een ooglidcorrectiebehandeling voor beide ogen.

michel visser blaakOnze cosmetisch artsen in Tilburg: drs. Robert Boonen en dr. Michel Visser (beide van Polikliniek de Blaak).

Een afspraak maken voor een onderooglidcorrectie of bovenooglidcorrectie in Tilburg Reeshof kan telefonisch: 085-4881700.