085-4881750

Bij Medisch Centrum Tilburg kun je terecht voor een professionele en effectieve acnebehandeling. De dermatoloog en huidtherapeut zorgen ervoor dat de actieve acne verdwijnt en ook de achterblijvende acnelittekens zullen worden behandeld. Je bent van harte welkom bij onze huidtherapeut in Tilburg voor een gratis consult. De huidtherapeut kan tijdens het consult beoordelen of je behandeld kan worden zonder medicatie. In dat geval krijg je een vrijblijvend behandelvoorstel voor acnetherapie. Indien het raadzaam is om ook medicatie te gebruiken dan zal de huidtherapeut je adviseren om eerst naar onze dermatoloog te gaan.

Acnetherapie door de huidtherapeut

De huidtherapeut van Medisch Centrum Tilburg behandelt de actieve acne door middel van dieptereiniging of chemische peeling. Blackheads en whiteheads worden manueel of met een naaldje verwijderd waardoor de huid wordt schoongemaakt. Een chemische peeling verwijdert de bovenste huidlaag en werkt antibacterieel en ontstekingsremmend. Als de actieve acne is verdwenen dan kunnen er littekens achterblijven op de huid. Deze acnelittekens zijn goed te behandelen door middel van een diepe peeling.

Of je nu last hebt van veel of weinig acne, je kunt gerust een afspraak maken voor een gratis consult bij de huidtherapeut op telefoonnummer 085-4881700. Je kunt meestal al binnen een week terecht.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services