085-4881750

Het flebologisch team van Medisch centrum Tilburg is uitgebreid met drs. Eva Walthuis. Na haar studie Geneeskunde heeft deze arts ook de certificering Flebologie (spataderen) afgerond en is sindsdien werkzaam bij verschillende instellingen waaronder nu dus ook Medisch Centrum Tilburg (onderdeel van Polikliniek de Blaak).

Drs. Walthuis vindt Flebologie een mooi vakgebied omdat je een gevarieerde patiëntenpopulatie op het spreekuur ziet. De technische kant van het in kaart brengen van de spataderen door middel van duplexonderzoek spreekt haar ook erg aan. Dit kan eenvoudig zijn, maar als iemand al vaker behandeld is kan het soms een heel gepuzzel zijn. Deze “plattegrond” vormt de basis van je advies voor een behandelplan. Het is uiteraard van groot belang om naast de technische aspecten rekening te houden met de wensen van je patiënt (puur klachtgericht of juist cosmetisch of een combinatie van beide) en de financiële mogelijkheden.

Een afspraak maken op het spreekuur van drs. Eva Walthuis kan telefonisch: 085-4881700.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services