Heb jij genoeg van het steeds moeten scheren van je oksels, bovenlip, benen of bikinilijn? Met de LightSheer diode-laser kunnen we de haartjes pijnloos, effectief en blijvend verwijderen. In tegenstelling tot ontharing met IPL is het resultaat echt duurzaam. De term “definitief ontharen” is weliswaar de meest gebruikte benaming voor deze behandeling maar is niet helemaal correct. De laserbehandeling zorgt ervoor dat de haarzakjes inactief worden maar door verschillende factoren (overgang, veroudering of medicatie) kunnen sommige haarzakjes weer geactiveerd worden in de loop van de tijd. Om een goed resultaat te behouden, raden wij je daarom aan om de behandeling na de volledige sessie eenmaal per jaar te herhalen.

De behandeling

ontharing definitief tilburg

Voor het definitief ontharen van een bepaalde zone zoals de oksels is het nodig om meerdere behandelingen uit te voeren met een korte periode er tussenin. Alleen haren die in de groeifase zitten kunnen effectief behandeld worden. Niet alle haren zijn gelijktijdig in de groeifase waardoor meerdere behandelingen noodzakelijk zijn.  Hoeveel behandelingen nodig zijn om tot een definitief resultaat te komen verschilt per persoon tussen de 6 en 8 behandelingen. Een kleine zone zoals de bovenlip duurt 15 minuten per behandeling en een grote zoals de benen kan oplopen tot 40 minuten per behandeling.

De behandeling met de LightSheer laser in Tilburg kan ook worden uitgevoerd op een zongebruinde huid of een licht getinte huid. Voor de echt donkere huid hebben we een speciale YAG-laser op onze vestiging in Rotterdam. Daarmee kunnen we ook de donkere huid veilig en definitief ontharen zonder verbranding van de huid.

De voordelen van de LightSheer Diode-laser

De behandeling voor het definitief ontharen met de LightSheer heeft meerdere voordelen:

  • Veilig
  • Pijnloos en comfortabel
  • Effectief
  • Duurzaam/blijvend resultaat
  • Ook geschikt voor een getinte huidskleur

foto voor en na definitief ontharen

foto voor en na definitief ontharen van de oksels met de lightSheer

Zones die wij met deze laser kunnen behandelen zijn onder andere: gezicht, borst, buik, bikinilijn, rug, billen, armen, benen en voeten.

Een afspraak maken voor deze laserbehandeling voor het duurzaam ontharen kan telefonisch op:

tel. 085-4881700