Bij Medisch Centrum Tilburg werkt een team van ervaren huidspecialisten samen om alle medische en cosmetische huidklachten te behandelen. De huidtherapeut kan daarbij onder andere gebruik maken van de vaatlaser.

Roodheid in het gezicht of decolleté wordt vaak veroorzaakt door kleine gesprongen adertjes. Medisch gezien is dat geen probleem maar het kan als cosmetisch storend ervaren worden. Met de vaatlaser kunnen we deze vaatjes behandelen met een meer egale huid zonder verkleuringen als resultaat.

rosacea tilburg

Met de vaatlaser kan de huidtherapeut van Medisch Centrum Tilburg een aantal huidproblemen oplossen:

  • Couperose
  • Kersenangioom
  • Spider naevi
  • Rosacea
  • Teleangiëctastieën
  • Poikyloderma van civatte

Voordat je een vaatlaser behandeling laat uitvoeren kun je het beste minimaal 2 weken uit de zon blijven.

De vaatlaserbehandeling

Met de vaatlaser geeft de huidtherapeut nauwkeurige pulsen die je enigszins voelt maar de behandeling is goed te verdragen. Het resultaat is soms direct en soms na een korte herstelperiode zichtbaar. Vaak is er na 1 behandeling al een vermindering van 80% van de rode vaatjes. Voor het mooiste resultaat zijn er echter nog enkele behandelingen nodig. Het resultaat is blijvend maar er kunnen wel weer nieuwe bloedvaatjes kapot gaan.

Ben je nieuwsgierig naar wat de huidtherapeut voor jou kan betekenen? Een afspraak maken voor behandeling met de vaatlaser in Tilburg kan telefonisch: 085-4881750

Het consult bij de huidtherapeut is gratis.