Onze kliniek in Tilburg is misschien vooral bekend van de behandeling van spataderen, dermatologie en proctologie, maar wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor behandeling van rimpels? Zowel kleine fijne lijntjes als diepe rimpels kunnen bij Medisch Centrum Tilburg behandeld worden. Alle behandelingen zijn volledig veilig en bovendien zeer effectief. We kunnen niet alleen het gezicht behandelen maar ook rimpels in de hals en decolleté.

Kleine lijntje in het gezicht

Al op jonge leeftijd ontstaan er fijn lijntjes en kleine rimpels in het gezicht. De huid veroudert vanzelf en blootstelling aan zonlicht of andere factoren verergeren dat proces. Onze huidtherapeut heeft de perfecte oplossing om de lijntjes en kleine rimpels te bestrijden in de behandelkamer in Tilburg. Met een chemische peeling krijgt de huid niet alleen een enorme boost maar ook de rimpels verminderen of verdwijnen helemaal. Het resultaat is natuurlijk afhankelijk van de diepte van de rimpels en lijntjes.

Diepere rimpels

Als de huid al diepere rimpels vertoont dan biedt de behandeling van de huidtherapeut wellicht niet meer voldoende verbetering. Met diepere rimpels kun je terecht bij onze cosmetisch arts voor een behandeling met injectables. Dat zijn vullers of spierverslappers die de rimpels verminderen. De behandeling met injectables zal een mooie gladdere huid opleveren. De behandeling is echter altijd tijdelijk en zal na verloop van tijd herhaald moeten worden om het effect te handhaven.

Consult

Ben je benieuwd naar wat onze huidtherapeut of cosmetisch arts voor jou kunnen doen en wil je graag een persoonlijk advies op maat? Maak dan een afspraak voor een consult rimpelbehandeling in Tilburg op telefoonnummer 085 – 488 17 00.