Een huidtherapeut is een specialist op het gebied van laserontharen. Als je genoeg hebt van het scheren of waxen en de huidirritatie die daarbij ontstaat, kun je voor deze duurzame oplossing kiezen. De behandeling is pijnvrij en het resultaat is blijvend. Er kunnen wel weer nieuwe haartjes ontstaan, dus soms is het nodig om na verloop van tijd een extra behandeling in te plannen, om weer voor langere tijd haarvrij te zijn.

Voordeel van laserontharen

Het grote voordeel van laserontharen ten opzichte van andere behandelingen is het duurzame resultaat en de comfortabele behandeling. Bovendien is de ontharingsbehandeling volkomen veilig en zonder risico’s. De haarzakjes worden zodanig beschadigd dat ze inactief worden, waardoor de haargroei stopt. De lasers die onze huidtherapeut in Tilburg gebruikt zijn ook geschikt voor laserontharen van een donkere of gebruinde huid.

Te behandelen zones

Laserontharen kun je voor alle gebruikelijke lichaamsdelen inzetten die je normaal ook zou scheren, epileren of waxen. Bekende zones zijn het gelaat, de bikinilijn en de oksels. Bij mannen behandelen we vaak de rug of borst, maar ook armen, benen of handen zijn mogelijk. De beste tijd om een behandeling in te plannen bij de huidtherapeut in Tilburg is in het voorjaar, najaar of winter. In de zomer is de behandeling ook mogelijk, als je erna uit de zon blijft en de huid goed beschermd.