Zorg met persoonlijke aandacht

Huidziekten behandelen bij de afdeling dermatologie

De afdeling dermatologie van Medisch Centrum Tilburg houdt zich bezig met het stellen van de diagnose en behandeling van huidziekten. Er zijn geen wachtlijsten voor dit spreekuur, dus patiënten kunnen altijd snel terecht. De dermatoloog heeft ruim de tijd voor iedere patiënt. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht en is er tijd om vragen te stellen.

De huid

De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dat kan schade zijn door bacteriën, virussen, zonlicht of traumatische schade. Daarnaast heeft onze huid een aantal vitale functies zoals warmteregulering en de aanmaak van vitamine D. Een huidziekte kan deze belangrijke eigenschappen van de huid negatief beïnvloeden. De dermatoloog moet dan een diagnose stellen en een behandelplan maken om de huid weer zo gezond mogelijk te krijgen. De afdeling dermatologie van Medisch Centrum Tilburg heeft een ervaren en professioneel team van artsen die dit voor u kunnen verzorgen.

Aandoeningen

Het medisch specialisme dermatologie houdt zich bezig met aandoeningen van de huid, nagels en het haar. Die aandoeningen bij elkaar noemen we ‘huidziekten’. Spataderen en aambeien vallen ook onder dermatologie maar de specialisme heten daar flebologie (spataderen) en proctologie (aambeien).

U kunt bij Medisch Centrum Tilburg onder andere terecht voor:

drs hilke kreukels

dr. H. Kreukels

Voor huidziekten kunt u bij Medisch Centrum Tilburg terecht bij dermatoloog drs. H. Kreukels.

E-mail:
info@polikliniekdeblaak.nl

Telefoon:
085 – 488 17 00

Openingstijden

Maandag 08:00 – 16:30 uur
Dinsdag 08:00 – 16:30 uur
Woensdag 08:00 – 16:30 uur
Donderdag 08:00 – 16:30 uur
Vrijdag 08:00 – 16:30 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Contact

Ketelhavenstraat 39
5045 NG Tilburg

Telefoonnummer:  085 - 488 17 00