informatieavond spataderen tilburg

informatieavond spataderen tilburg

Woensdag 9 november organiseren wij in Tilburg een informatieavond voor iedereen die meer wil weten over spataderen en de behandeling daarvan. Deze avond zal chirurg drs. Cijs tijdens een presentatie uitleg geven over wat spataderen zijn, hoe ze ontstaan, wat de gevolgen kunnen zijn en welke behandelmethoden er zijn. Daarna zal de heer Sieling van Angio Dynamics dieper ingaan op de behandelmethode EVLT. Met de EVLT methode kan de laserbehandeling uitgevoerd worden nagenoeg zonder na-pijn en met een langdurig blijvend mooi effect. De behandelde spataderen blijven weg. Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

Aan het eind van de presentatie bieden wij de mogelijkheid om uw spataderen te laten beoordelen door onze chirurg. Dit zal geen volledig duplexonderzoek zijn maar u krijgt wel een advies op maat.

U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur. De presentatie begint om 19.45 en zal ongeveer tot 20.30 uur duren. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. De toegang is gratis.

aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.

 

Datum: 9 november 2016

Tijd: vanaf 19:30 uur

De locatie voor de informatieavond in Tilburg ontvangt u per email na inschrijving.

 

Tot ziens op onze informatieavond!