Links

Op deze pagina hebben we een aantal handige linkjes verzameld die met Medisch Centrum Tilburg betrekking hebben.

 

Informatie over Medisch Centrum Tilburg

Medisch Centrum Tilburg is onderdeel van Polikliniek de Blaak. De polikliniek heeft vestigingen in Tilburg, Rotterdam en Rijswijk en richt zich op flebologie, dermatologie, proctologie, huidtherapie en cosmetische chirurgie. De kliniek is aangesloten bij Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) en heeft het ZKN-Keurmerk. Tevens is de kliniek aangesloten bij Benelux Vereniging voor Flebologie, Nederlandse Vereniging van Heelkunde en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie. Wij worden regelmatig gevisiteerd door de Beroepsvereniging en de Inspectie voor de Volksgezondheid.

Kwaliteitsverbeteringen en ideeënbus

We hebben een goed functionerend kwaliteitssysteem en voldoen aan alle eisen zoals een klachtenreglement, privacy statement, Clientenraad en alle medische handelingen zijn vastgelegd in protocollen en een handboek. Medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en er is een opleidingsplan. Zowel de medewerkers als patienten wordt regelmatig gevraagd mee te denken in de vorm van een digitale enquete. Ook heeft de kliniek een ideeënbus op locatie staan. De suggesties en ideeën uit de ideeënbus worden verwerkt in een plan van aanpak. Alle verbeter voorstellen worden verwerkt volgens het Plan Do Act model. Het is ook mogelijk gebruik te maken van onze digitale ideeënbus.

Medische en Cosmetisch Zorg

Bij Polikliniek de Blaak en Medisch Centrum Tilburg kunt u terecht voor zowel medische zorg (verzekerde zorg) en cosmetische zorg. Sommige behandelingen worden deels vergoed door de zorgverzekering. Als u wilt weten of uw behandeling voor verzekering in aanmerking komt dan kunt u het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekering. Polikliniek de Blaak heeft ook een folder met uitleg over de Zorgverzekering.