Tijdens het spreekuur proctologie in Tilburg kun je terecht voor alle klachten rondom de anus. Dat zijn niet alleen aambeien maar ook fistels, poliepen, scheurtjes, jeukklachten of huidflapjes. De meeste anale klachten zijn erg vervelend en hebben een grote invloed op het dagelijks leven. Gelukkig kan de proctoloog van Medisch Centrum Tilburg meestal snel verlichting brengen in de klachten.

Diagnose en meteen behandelen

De meeste anale problemen zijn goed te behandelen. Op de polikliniek in Tilburg Reeshof heeft de proctoloog de beschikking over een poliklinische behandelkamer waar meteen gestart kan worden met de behandeling of een kleine medische ingreep. De ingreep is poliklinisch wat inhoudt dat u na de behandeling direct naar huis kunt of uw dagelijkse bezigheden kunt Ā hervatten.

Wat te doen bij anale problemen

Sommige klachten gaan vanzelf over en komen ook niet meer terug. Zelfmedicatie kan dan tijdelijk verlichting brengen. Als klachten blijven aanhouden of steeds weer terugkomen dan is een bezoek aan het spreekuur proctologie noodzakelijk. Met een verwijsbrief van de huisarts worden de kosten voor diagnose en behandeling vergoed door de zorgverzekeringen.

Het spreekuur proctologie in Tilburg Reeshof wordt gehouden door drs. Carla de Wit. Momenteel zijn er geen wachtlijsten. Een afspraak maken kan telefonisch op nummer 085-4881700