Donkere verkleuringen van de huid ontstaan door een teveel aan zonlicht.  In de loop der jaren ontstaan er bij veel mensen steeds meer ophopingen van pigment (melanine) in de huid. Deze pigmentvlekken komen vooral voor in het gelaat en op de handen omdat die het meeste zonlicht krijgen. Huidveroudering en hormonale veranderingen spelen ook een rol bij het ontstaan van de vlekken.

Pigmentvlekken behandelen me een peeling

pigmentvlekken behandelen TilburgDe huidtherapeuten van Medisch Centrum Tilburg behandelen de pigmentvlekken met een chemische peeling. Tijdens het gratis consult zal de huidtherapeut de mogelijkheden bespreken. Er zijn verschillende oppervlakkige en diepe peelings mogelijk om pigmentvlekken te verwijderen. De peeling zorgt ervoor dat de huid zich in enkele dagen vernieuwt. Een bijkomend voordeel van de peeling is dat het ook de fijne lijntjes en rimpels vermindert en de huidstructuur verbetert.

Alle huidtherapeuten bij Medisch Centrum Tilburg zijn HBO-geschoold en voldoen aan de eisen van het kwaliteitsregister KP. Een afspraak maken voor een gratis consult voor het verwijderen van pigmentvlekken kan telefonisch: 085-4881750