085-4881750

Donkere verkleuringen van de huid ontstaan door een teveel aan zonlicht.  In de loop der jaren ontstaan er bij veel mensen steeds meer ophopingen van pigment (melanine) in de huid. Deze pigmentvlekken komen vooral voor in het gelaat en op de handen omdat die het meeste zonlicht krijgen. Huidveroudering en hormonale veranderingen spelen ook een rol bij het ontstaan van de vlekken.

Pigmentvlekken behandelen me een peeling

pigmentvlekken behandelen TilburgDe huidtherapeuten van Medisch Centrum Tilburg behandelen de pigmentvlekken met een chemische peeling. Tijdens het gratis consult zal de huidtherapeut de mogelijkheden bespreken. Er zijn verschillende oppervlakkige en diepe peelings mogelijk om pigmentvlekken te verwijderen. De peeling zorgt ervoor dat de huid zich in enkele dagen vernieuwt. Een bijkomend voordeel van de peeling is dat het ook de fijne lijntjes en rimpels vermindert en de huidstructuur verbetert.

Alle huidtherapeuten bij Medisch Centrum Tilburg zijn HBO-geschoold en voldoen aan de eisen van het kwaliteitsregister KP. Een afspraak maken voor een gratis consult voor het verwijderen van pigmentvlekken kan telefonisch: 085-4881750

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services