We hebben goed nieuws voor pati├źnten met lipoedeem! Er is momenteel vrijwel geen wachtlijst voor een consult bij de specialist. Zo kun je op korte termijn een diagnose krijgen en ook de wachttijd voor een operatie is verkort door uitbreiding van het aantal operatiedagen.

Zekerheid

Bij lipoedeem is een correcte diagnose enorm belangrijk. Zolang de klachten door jezelf en jouw omgeving worden toegeschreven aan obesitas, zal er geen kans zijn op verbetering. Een diagnose door een van onze ervaren specialisten is het begin van een nieuwe realiteit. Je zult leren welke behandelingen wel werken voor jou en ook het accepteren van sommige klachten zal eenvoudiger zijn, als je begrijpt wat er met je lichaam aan de hand is.

Behandeling of niet

De diagnose van onze specialist is vrijblijvend. Onze kliniek heeft meer dan 30 jaar ervaring in behandeling van lipoedeem door middel van een speciale liposuctie, maar het is uiteraard geen verplichting. Het is zelfs beter om eerst alle informatie te laten bezinken en dan pas te overwegen of liposuctie een goede behandeling is voor jouw situatie.

Een consult inplannen bij onze specialist in Tilburg kan telefonisch.